Space Invaders invaderar Röyksopps senaste musikvideo

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Den norska gruppen Röyksopp brukar alltid ha coola och genomarbetade musikvideos, Remind Me och Eple är klassiska utan tvekan. Nu när deras nya album ”Junior” är på gång så har de nyligen släppt den första singeln som heter ”Happy Up Here” med tillhörande musikvideo.

Den här gången står Reuben Sutherland för regin och slutresultatet blev en riktigt cool musikvideo med speltema. Reuben Sutherland som bl.a har regisserat tv-reklam åt Resistance-spelen, verkar hålla retroklassikern Space Invaders väldigt varmt om hjärtat.

Skriv en kommentar

1 kommentar

[…] sett pixelgrafik kollidera med vår värld ett flertal gånger. Röyksopps välgjorda musikvideo Happy Up Here och Pixel Fantasys intressanta fotomanipulationer – är bara några få exempel. Nu är det […]