Glenn Jones

Inspirerande spelillustrationer från Nya Zeeland

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Illustratören Glenn Jones har en imponerande portfolio med mängder av kreativa illustrationer. Han är en av Threadless mest bidragande designerns och jag äger själv ett par t-shirts med hans stämpel. Förutom sci-fi teman som E.T, Star Wars och Star Trek så har han börjat utöka sin portfolio med spelmotiv.

Hans senaste illustration ”Called for help”, blandar Ghostbusters med Pac-Man. Helt briljant.

Fler av hans illustrationer finns här.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.