Gatukonst #1Gatukonst #2Gatukonst #3Gatukonst #4Gatukonst #5Gatukonst #6

Tv-spelsinfluerad gatukonst #2

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Förra månaden så skrev jag om intressant och kreativ tv-spelsinfluerad gatukonst. Det känns dock att det finns mycket mer att visa när vi pratar om gatukonst och tv-spel, så jag har bestämt mig för att göra en liten artikelserie om ämnet.

Den här gången så hittar vi bl.a gatukonst från Stockholm där en trottoar förmedlar budskapet ”Bara Pac-Man kan rädda gatorna”.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Reclaim the street!

Tänk att jag aldrig ser de där konstverken. Vart finns egentligen Pac-Man konsten någonstans?

Riktigt nice hur som helst.

Linus

Pac-Man finns vid Norrtullsgatan 1, Stockholm.