Som gjorda för varandra

Som gjorda för varandra

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Den eminenta spelpodcasten A Life Well Wasted har äntligen spottat ut sig ett nytt avsnitt efter tre månaders tystnad. I samband med det senaste avsnittet har Robert Ashley – skaparen och hjärnan bakom den otroligt välproducerade podcasten – fått en hjälpande hand av den omtalade designern Olly Moss.

Olly Moss – känd som skaparen av de bokinspirerande tv-spelomslagen – har nämligen designat nya affischer till samtliga avsnitt av A Life Well Wasted.

Extremt stilfull design i fusion med den mest ambitiösa spelpodcasten på nätet?

Vi kan konstatera att de är som gjorda för varandra.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

Fantastiskt fina bilder det där.

Otroligt schyssta affischer.