Nintendo-snubbar #1Nintendo-snubbar #2Nintendo-snubbar #3Nintendo-snubbar #4Nintendo-snubbar #5Nintendo-snubbar #6Nintendo-snubbar #7Nintendo-snubbar #8Nintendo-snubbar #9Nintendo-snubbar #10Nintendo-snubbar #11Nintendo-snubbar #12Nintendo-snubbar #13Nintendo-snubbar #14Nintendo-snubbar #15Nintendo-snubbar #16Nintendo-snubbar #17

Nintendo-snubbar

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Mitch Loidolt har verkligen något man kan kalla en unik (läs bisarr) stil. Men det är ju det vi gillar med fanart, när man hittar en annorlunda tolkning av något man håller kärt.

Bland hans teckningar hittar vi b.la huvudkaraktären från Dig Dug som använder sin välkända pump för privat bruk, en prostituerad Birdo, en McDonaldsanställd(?) Mega Man och en riktig förbannad Ice Climber-Popo.

En härlig kompott av nostalgi och humor helt enkelt.

Skriv en kommentar

1 kommentar

Härligt ”fulsnygga” bilder! ^^