Jugendporträtt #1Jugendporträtt #2Jugendporträtt #3Jugendporträtt #4Jugendporträtt #5

Jugendporträtt

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Formgivaren Megan Lara har illustrerat en läcker porträttserie i klassisk jugendstil, även känt som Art Nouveau, bestående av kända kvinnliga spelkaraktärer. Den stilistiska bildserien består i dagsläget av de fem porträtt ni finner här nedanför.

Om ni får mersmak av den visuella stilen kan jag även rekommendera illustrationsarbetet av kreatören Sara McSorley, som bland annat har avbildat den kvinnliga Shepard från Mass Effect i ett liknande manér.

Skriv en kommentar

1 kommentar

I sedvanlig ordning: snyggt som bara den!