Motiv att bära med sig #1Motiv att bära med sig #2Motiv att bära med sig #3Motiv att bära med sig #4Motiv att bära med sig #5Motiv att bära med sig #6Motiv att bära med sig #7Motiv att bära med sig #8Motiv att bära med sig #9Motiv att bära med sig #10Motiv att bära med sig #11Motiv att bära med sig #12Motiv att bära med sig #13Motiv att bära med sig #14Motiv att bära med sig #15Motiv att bära med sig #16Motiv att bära med sig #17Motiv att bära med sig #18

Motiv att bära med sig #1

Jag finner mig ofta läsa om snygga t-shirtmotiv på diverse spel- och designbloggar. Det kanske inte är så lustigt då snygga och stilrena illustrationer oftast passar utmärkt som ett motiv på en t-shirt.

Så jag tänkte det var dags att gör en liten sammanställning av några riktigt sköna motiv, som jag har sett den senaste tiden. Om man – som jag – uppskattar snygga illustrationer och småroliga t-shirts så finns det en hel del att hitta.

Då inlägget blev lite väl mastigt så beslutade jag att dela upp det i två delar. Den andra och sista delen publiceras senare nästa vecka.

Threadless – The Ultimate Combo

Threadless – The Gaming Revolution

Threadless – This Game Sucks

Threadless – A Simple Plan

Threadless – Magic Mushrooms

Threadless – Interloper From Beyond The Heavens

Threadless – Road Rage

Threadless – Nutritious Breakfast

Glennz Tees – Snake Charmer

Glennz Tees – Space Defenders

Glennz Tees – Airdrop

TeeFury – Pataris

TeeFury – What Leaf?

TeeFury – 80 MPH

Fuzzy Ink – Game Over

Noisebot.com – Alice In Marioland

SPLITREASON.COM – BUSTERS ADVANTAGE

SPLITREASON.COM – MIGHTY KONG

Skriv en kommentar

9 kommentarer

Tack för sammanställningen, riktigt snygga grejer. Brukar vara inne på threadless men jag blir alltid så osäker på vilka jag vill ha så det slutar alltid med att jag aldrig beställer något. Någon som kommer beställa en utav dessa designerna, och vilken isf?

[…] This post was mentioned on Twitter by Linus Josephson, Johan Ahlberg. Johan Ahlberg said: Sugoi har listat upp ett gäng med snygga spel t-shirts från threadless. mycket snygga och roliga tryck http://j.mp/3I6D3w […]

Känns som att den här (vilket är även min favorit) förhoppningsvis är given: http://shirt.woot.com/Friends.aspx?k=8152 !

Linus

@Hampus: Såklart den är med i andra delen av listan. Tack för tipset 🙂

Krilledood

Riktigt snygga grejer. Funderar på att beställa jag med, blir antagligen en Magic Mudhroom i så fall…

Helt otroligt snygga tröjor. Det blir till att lossa plånkan rejält nu. Tack för tipsen!

[…] er som får mersmak kan jag rekommendera att ni tittar in första och andra delen av […]

[…] Motiv att bära med sig #1 […]

[…] har tidigare skrivit några sammanställningar om vackra spelrelaterade t-shirts som ni säkert redan vet. En återförsäljare som jag oftast återkommer […]