Inboxade konstverk

Inboxade konstverk

Det är inte ofta länktips serveras här på Sugoi.se, men när det är något som är extra speciellt, som sovjetiska arkadmaskiner eller en databas med spelomslag, brukar det dyka upp här förr eller senare.

Denna gång vill jag sprida lite kärlek till den ambitiösa webbsidan BOX=ART, som skriver artiklar om spelomslag och dess intressanta historia. Webbsidan lägger även ett stort fokus på att framhäva konstnärerna bakom dessa klassiska konstverk, information som vanligtvis är mycket svår att få tag på.

Intressant och kvalitativ läsning för alla som uppskattar spelhistoria helt enkelt. Om ni får mersmak efter vackra spelomslag, så kan ni som vanligt titta in kategorin dagens omslag här på bloggen.

Gå till BOX=ART och läs mer konsten bakom spelomslagen.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.