Edge

Edge fyller 200

Det anrika spelmagasinet Edge har uppnått en magisk siffra, de har publicerat 200 nummer. Edge är en av de bästa, om inte det bästa spelmagasinet som existerar. Sedan 1993 så har de levererat högkvalitativa texter om tv-spel och spelindustrin.

Men det bästa med magasinet är helt klart den inspirerande formgivningen. Edge har alltid stått ut i tidningshyllan med sina stilsäkra minimalistiska omslag. Nu när nummer 200 alldeles strax ska komma ut i butikerna så vill de hylla just detta.

Numret kommer nämligen tryckas med 200 olika omslag, 199 som går att köpa i butiker runt om i världen och ett för prenumeranter där LittleBigPlanet skaparna Media Molecule står för formgivningen. Ett coolt koncept för ett ännu coolare magasin.

Här kan ni samtliga omslag som kommer tryckas till nummer 200.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

Sanslöst ambitiöst! Det fanns massa som var väldigt snygga helt klart.

[…] året passerade det anrika spelmagasinet Edge den magiska siffran – 200 publicerade nummer. Milstolpen firades storslaget med att låta jubileumsnumret tryckas i 200 olika versioner som […]