En vacker hämndhistoria

8BITS är en fantastiskt liten spelinfluerad kortfilm där handlingen kretsar kring hämnd och kärlek, regisserad av de studerade regissörerna Valère Amirault, Jean Delaunay, Sarah Laufer och Benjamin Mattern.

Med en protagonist som är misstänksam lik en viss pojke från Psychonauts, får vi uppleva en sex minuter lång vansinnesfärd där spelreferenserna står som spö i backen och antalet dödsoffer är likvärdigt med en valfri actionfilm med Steven Seagal.

Skriv en kommentar

3 kommentarer
Bo

Shit va najs! 2D-delarna var lite svåra att hänga med i..fanns så många olika detaljer att titta på.
Grafik-downgraden på slutet va också sjukt cool.

Riktigt snygg. Fantastisk känsla för detaljer och design.

[…] Internet är fyllt med bisarra och uppseendeväckande homage till vår älskade spelkultur. Speciellt inom filmproduktion har vi upplevt vår beskärda del av annorlunda samt välgjorda skapelser, som till exempel musikvideon Follow Me eller kortfilmen 8BITS. […]