Mångfacetterad illustratör #1Mångfacetterad illustratör #2Mångfacetterad illustratör #3Mångfacetterad illustratör #4Mångfacetterad illustratör #5Mångfacetterad illustratör #6Mångfacetterad illustratör #7Mångfacetterad illustratör #8Mångfacetterad illustratör #9Mångfacetterad illustratör #10Mångfacetterad illustratör #11Mångfacetterad illustratör #12Mångfacetterad illustratör #13Mångfacetterad illustratör #14

Mångfacetterad illustratör

Ibland kommer man i kontakt med kreatörer vars energi och kreativitet verkar vara oändlig. Frilansdesignern Aled Lewis är en sådan kreatör.

Ni har säkert sett hans eleganta spelmotiv, med tolkningar av bland annat Asteroids, i de digitala klädbutikerna Threadless och Shirt.Woot. Men förutom hans skicklighet med ritplattan, sysslar han en hel del med pixelkonst. Detta brukar resultera i komiska tolkningar som oftast involverar de färgsprakande spökena från Pac-Man.

Det bästa är dock hans bildserie där pixelkaraktärer sammanlänkas med fotografier på verkliga miljöer. Konceptet känner man igen från andra formgivare, men genomförandet är riktigt imponerande och smakfullt.

Här finner ni Aled Lewis matiga flickr-flöde.

Skriv en kommentar

5 kommentarer

Det där med att blanda verklighet med pixelgrafik är riktigt nice. Vi gör ju egna försök på temat på JvsT i vår ”Mashup”-serie.

Vi har väl en bit kvar till Aled Lewis-klass dock ;D

Linus

@Johannes: Tycker ni har en riktigt trevlig blogg. Fortsätt med det goda arbetet!

Kul att du tycker det! Det ska vi! 😀

Underbara bilder <3

Mångfacetterad var namnet ja. Läckra bilder.