Sugoi firar tre år

Sugoi firar tre år

Idag var det exakt tre år sedan den allra första blogguppdateringen publicerades här på Sugoi, och faktum är att detta är uppdatering nummer 300. Ett trevligt sammanträffande minst sagt.

I vanlig ordning vill jag tacka alla er som besöker bloggen, skriver kommentarer och skickar in värdefulla tips om fantastisk spelkonst. Jag är övertygad om att även detta kommer att bli ett vackert och inspirerande år.

/Linus

Skriv en kommentar

4 kommentarer

Grattis dude! Tänk, mitt gamla skrälle till blogg fyller också tre om några dagar. I jämförelse med Sugoi framstår den dock snarare som ett varnande exempel… 🙂 Keep up the good work, etc.

Stort grattis! Ser fram emot 30 år till! 🙂

Grattis!!

Jag dyker upp litet då och då för att kolla vad du hittat på med sidan sedan jag var här senast. Så stort grattis och håll uppe ångan!!

Simon

Jag minns när du började prata om domänen sugoi.se för några år sedan och förklarade för mig vad det betydde.. Fantastiskt minsann! Tänk att tiden går så fort, hoppas du fortsätter inspirera många år till! 😀