Vad hände sedan? #1Vad hände sedan? #2Vad hände sedan? #3Vad hände sedan? #4Vad hände sedan? #5Vad hände sedan? #6Vad hände sedan? #7Vad hände sedan? #8Vad hände sedan? #9Vad hände sedan? #10

Vad hände sedan?

Jag har alltid uppskattat det klassiska ”vad hände sedan”-upplägget inom populärkultur. Det första Tekken-spelet är ett bra exempel på detta, där man fick se en filmsekvens för varje karaktär som berättade om deras livsöde efter turneringen.

Konstnären Arman Akopian har konstruerat en helt egen historia om vad som hände alla de färgstarka karaktärerna i Street Fighter-universumet. Det är en intressant omtolkning av karaktärerna, där vi bland annat får återse Blanka som har dragit sig tillbaka för att jobba på ett kraftverk, och E.Honda som har blivit Yakuzans nya överhuvud.

Vackra omtolkningar och intressanta historier. Klicka på länken nedan för att lättare läsa de tillhörande texterna.

Samtliga målningar finner ni här.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.