Evolutionen av en klassisk identitet

Warning: Use of undefined constant videoembedder_options - assumed 'videoembedder_options' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/2/7/sugoi.se/httpd.www/wp-content/plugins/video-embedder/video-embedder.php on line 306

Folket på Edge Online har skrivit en väldigt intressant artikel om Playstations historia och ursprung. I artikeln kan man b.la läsa om Sonys samarbete med Nintendo för att ta fram en SNES med stöd för CD-ROM, samt andra viktiga milstolpar för utvecklingen av Playstation.

En av de mer intressanta aspekterna av artikeln var dock en bild som visar utvecklingen av Playstations identitet. Väldigt roligt att se design- och konceptarbetet bakom en logotyp som starkt präglat och influerat min uppväxt.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.