Affischeringen fortsätter #1Affischeringen fortsätter #2Affischeringen fortsätter #3Affischeringen fortsätter #4Affischeringen fortsätter #5Affischeringen fortsätter #6

Affischeringen fortsätter

Spelintresserade illustratörer och grafiska formgivare tycks ha en brinnande fascination för affischer överlag. Tidigare har vi bland annat beskådat spelaffischer som har inspirerats av estetiken från andra världskrigets propagandamaskinerier och Drew Struzans magiska filmalster.

Den studerande designern Ron Guyatts delar även han en stor fascination för affischer, och speciellt för de med en stilfull Art Deco-design. En influens som man ser extra tydligt när man begrundar hans utsökta affischer för de klassiska speltitlarna Tetris och Sim City.

Fler affischer av designern Ron Guyatt finner ni här.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

Klart att man dregglar över läckra affischer! 🙂 Kan knappt tänka mig något annat som ger designern bättre chans att verkligen ta ut svängarna och uttrycka sig. Härligt!

Fantastiska! Helt jävla underbara! Fallout 3 gör så att det knottrar lite under huden. 🙂