Uppspöade Pokémons

Uppspöade Pokémons

Nu när Pokémon invaderar våra liv igen med nya tv-spel så är det lätt att tröttna på denna oändliga framgångssaga. Någon som verkar dela min åsikt är illustratören Justin White, som har skapat en otroligt charmig bildserie under namnet Busted Up Pokémons. Som ni kanske förstår av namnet så innehåller bildserien uppspöade Pokémons i mängder. Inte ens lilla Jigglypuff undkommer massakern.

Justin som verkar ha ett genuint spelintresse har även designat den otroligt coola t-shirten Game Over som visar pensionerade profiler från Svampriket.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

Haha. Grymma porträtt!
Och grym blogg, Linus.

Linus

Tackar! 🙂

Här sitter man och spelar för fullt och skriver om första intrycken (http://bloggonoid.wordpress.com/), sedan kommer du med det här.

Nej, jag skrattar självfallet, klockrent inlägg.

[…] bloggen, så klart?! Det finns otroligt många bisarra skapelser man har publicerat, men bildserien Busted Up Pokémons av illustratören Justin White tillhör fortfarande bland de knäppaste. Att ens komma på tanken […]