Inte ens Nintendo är säkra från zombies

Inte ens Nintendo är säkra från zombies

När Assim Heetun – som går under pseudonymen Agent Melon – bestämde sig för att illustrera något konstigt varje dag så lyckades att komma på ett par riktigt udda idéer. Förutom att göra en illustration där vi ser Nintendos favoritflickor Samus, Zelda och Peach i rebelliska punkkläder så har han även haft några intressanta tankar tillägnade zombies.

För nu när det råder zombiefeber i spelvärlden så är det väl klart att Nintendo också ska haka på trenden med sitt breda karaktärsbibliotek. Assim tyckte att det lät som en rolig idé och var snabb med att avbilda både prinsessan Peach och prisjägaren Samus som – väldigt – obehagliga zombies.

Förutom att zombiefiera spelkaraktärer så har även ritat klassiska pinuppor för varje karaktärsklass i spelet Team Fortress 2 och ritat ett par riktigt snygga karaktärsporträtt från Street Fighter 4.

Men hans storverk är en liten kludd som föreställer Pac-Man som zombie. Så otroligt oväntat men ändå så passande öde för huvudkaraktären i det spöktäta spelet.

Se fler bilder av Assim Heetun på hans blogg.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Riktigt snygga bilder det där. Man bara måste älska zombies. Hans Skull Metroid var också den grymt läcker.

Linus

Den bilden hade jag missat. Den var riktigt fin den också!

[…] Assim Heetun har illustrerat en magnifik filmaffisch – med inspiration från Drew Struzan – för Valves guldklimp Half-Life 2: Episode Two. […]