Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #1Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #2Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #3Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #4Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #5Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #6Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #7Tv-spelsinfluerad gatukonst #3 - #8

Tv-spelsinfluerad gatukonst #3

Jakten på tv-spelsinfluerad gatukonst fortsätter. Denna gång hittar vi bl.a en otroligt finurlig hyllning till arkadklassikern Asteroids – placerad på en hissknapp – och ett oerhört fint wheatpaste-verk med Mega Man.

Naturligtvis så finns det även lite kärlek övers till vår favorit rörmokare.

Skriv en kommentar

11 kommentarer

Grymt sköna verk. Jag gillade klart ”Grod-Mario” och Megaman bäst!
Dom passade in så bra i sin omgivning där de satt! 🙂

Mega Man-verket var ju verkligen mumma!

Johan

Wow!

Riktigt sjyssta grejer! Håller med föregående talare, Mega Man var verkligen häftigt.

Bra skit, men är verkligen Mega Man-grejen mallad? Den ser aaalldeles för ren och detaljerad ut för att vara det. Lyxstyrd wheatpaste är min gissning. Men det kanske bara är jag som är slarvig 😉

Linus

@Michael: Oj, vilken groda av mig. Det var naturligtvis inte stencil jag menade, blandade ihop uttrycken.

Tack för rättelsen 🙂

Läckra grejer det där. Håller med er här ovan, Grod-Mario och Mega-Man var helt klart snyggast.

Riktigt häftigt!

Mega Man var ambitiös, men Asteroids var helt klart charmigast.

Källa för bilderna?

Linus

@Joel: Varje bild har en egen källa. Mestadels Flickr men även webbsidor som fokuserar på gatukonst. Jag har en lista där jag fyller på med bilder varefter jag finner dem.

Sen publicerar jag ett inlägg när jag har tillräckligt material. Gör detsamma med serien ’Motiv att bära med sig’.

De var snygga och läckra allihop men det finns något extra genialt i enkelheten i Asteroids-motivet. Jag undrar hur många i ett sällskap som ser den och bara tror att någon har kluddat lite kring hissknappen. Men så finns det en person i sällskapet som ler lite igenkännande i hemlighet…

Åååååå underbara. Har väl haf liknande idéer men aldrig tagit mig i kragen. Kanske är dags nu. 🙂

[…] er bort till denna sida på Sugoi för att se fler […]