Plastiga visioner #1Plastiga visioner #2Plastiga visioner #3Plastiga visioner #4

Plastiga visioner

Jag är ingen person som konsumerar samlarutgåvor eller spelfigurer, men det finns naturligtvis personer med en helt annan inställning. Inte minst John Mallama – som jag har skrivit om tidigare – som modifierar figurer till spelkaraktärer.

Flickr-användaren Zelevol är kreativ på sitt egna vis. Istället för att skapa eller modifiera själva figurerna så fokuserar han på att skapa scener och scenarion istället. Genom att fotografera och sen placera figurerna med hjälp av Photoshop på ett landskapsfotografi, så lyckas han skapa några riktigt intressanta och välgjorda scenarion.

Den mest intressanta spelrelaterade-scenen bland hans verk är slagsmålet mellan Chun-Li och Vega. Här har han verkligen lyckats att skapa en levande scen genom att fotografera figurerna i olika rörelser och positioner.

Se fler intressanta bilder i hans galleri.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

Riktigt coola bilder alltså. Kanske bli o ta upp sina gamla turtles-gubbar o knäppa några kort 😀

[…] Originell skapelse från Zelevol borta på flickr.com. Fann bilden via sugoi.se […]

Grymt läckert. Själv plockar jag gärna på mig ett par figurer, bara de är tillräckligt dyra, häftiga och svårtillgängliga. Men det finns förstås undantag. 😉

Att latja med actionfigurer är inte riktigt min grej heller… men oavsett vilka former krativitet tar sig så måste man beundra hantverket. Tumme upp!