Händelserika tider

Händelserika tider

Att säga att det händer mycket nu skulle vara en smärre underdrift. Förutom att ha knåpat ihop tryckmaterial och webbsida till den kommande Dataspelsgalan, så har jag haft en hel del projekt att arbeta med.

För er som är uppmärksamma så har ni säkert sett min mystiska blick bland medarbetare i det senaste numret av speltidningen LEVEL. Det är nämligen så att jag har ansvar för den nya avdelningen i tidningen som går under namnet Galleri LEVEL. Där kommer man kort och gott finna riktigt snygg spelkonst från alla världens hörn.

Passande nog till ett års jubileet så har bloggen dessutom – till min stora glädje – blivit nominerad till årets spelblogg. Samtidigt gav Blog ’em up en otroligt fin och värmande ryggdunk när de inkludera bloggen i deras egen lista över Sveriges bästa spelbloggar.

Arbetet med mitt och min kamrats spelprojekt Maziwa 2 har börjat få upp hastigheten. Det är rejält kul att se sina idéer sakta men säkert få form framför sina ögon. Om ni är nyfikna på spelet så kan ni läsa andra delen av vår utvecklingsblogg som huseras på Radio Speltorsk-bloggen.

Sannerligen händelserika tider.

Skriv en kommentar

6 kommentarer

Jättekul, och du är verkligen värd det!

Haha, blev riktigt förvånad när jag såg dig i tidningen. Men sen såg jag vad du var ansvarig för, och då kändes det ju bara naturligt. Grattis till nomineringen också!

Har inte fått senaste numret än, men: välkommen till redaktionen dårå!

Grattis gånger tre! Riktigt kul att se dig både nominerad och bidragandes till Level!

Linus

Man tackar. Är rejält glad just nu 🙂

@Joel: Såg att din blogg har blivit nominerad också. Grattis!

Tack Linus! Det känns lite skumt faktiskt, framför allt med tanke på hur få som läser den enligt wordpress-statistiken 😉