Spelpropaganda #1Spelpropaganda #2Spelpropaganda #3Spelpropaganda #4Spelpropaganda #5

Spelpropaganda

Propagandaaffischer av den gamla skolan är kanske inte tidens melodi, men de är oftast vackra att titta på oberoende av budskap. Att de passar i spelsammanhang har vi redan upplevt efter Valves tävling, som uppmanade sina spelare att formge egna propagandaaffischer för Team Fortress 2.

Nu har även illustratören Steve Thomas fattat tyckte för denna konstform och skapat en stilig affischserie med spel i fokus. Med ett formspråk som påminner om tidigt 1900-tal, så har han lyckats skapa riktigt snygga och intressanta propagandaaffischer för några av de mest klassiska spelen. Bland de nio verken som han har skapat hittills finner vi bland annat arkadklassiker som Pac-Man, Frogger och Dig Dug.

Ytterligare tre är planerade i serien och alla befintliga affischer finns att köpa här.

Skriv en kommentar

7 kommentarer

Haha, underbara! Det hade inte varit fel att ha Pacman-affischen på väggen…

[…] This post was mentioned on Twitter by Linus Josephson and Anders Norén, Tobias Jensen. Tobias Jensen said: Snygga! RT @docstero Sugoi.se – Spelpropaganda http://bit.ly/dsmOfQ […]

Åhå, jag vill ha Joust-affischen.

Jag vill faktiskt ha alla :O Sjuuukt snygga ^___^

Johan

Joust ftw!

Helt vansinnigt snygga 😀

Galet snygga! Blir till att skaffa några 🙂