Lär känna din fiende #1Lär känna din fiende #2Lär känna din fiende #3Lär känna din fiende #4

Lär känna din fiende

Propaganda har alltid varit ett viktigt verktyg för att motivera egna trupper och öka hatet mot fienden i konflikter – detta är även faktum i Svampriket. Affischkreatören Fro Reza ger oss en unik inblick i Bowsers propagandamaskineri.

Med influenser av historiska propagandaaffischer från andra världskriget och deras slagkraftiga budskap, har Fro Reza skapat fyra fina affischer för Bowsers lojala lakejer. För visst kan man förstå att alla goombas och koopas behöver lite extra motivation, och rädsla, efter tjugofem år av nederlag mot en tjock rörmokare?

Fler vackra affischer finns att beskåda på Fro Rezas blogg.

Skriv en kommentar

1 kommentar

[…] vi bland annat beskådat spelaffischer som har inspirerats av estetiken från andra världskrigets propagandamaskinerier och Drew Struzans magiska […]