Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #1Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #2Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #3Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #4Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #5Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #6Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #7Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #8Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 - #9

Tv-spelsinfluerad gatukonst #4

Spelentusiaster fortsätter att skapa snygg och kreativ gatukonst.

Den fjärde delen i artikelserien tv-spelsinfluerad gatukonst innehåller bland annat fotografen Katie Sokolers Pac-Man projekt, en tredimensionell Tetris-hyllning samt ett övergångsställe transformerad till en Wiimote.

Skriv en kommentar

8 kommentarer

[…] This post was mentioned on Twitter by GameShop.SE and Linus Josephson, Sebastian Nordlund. Sebastian Nordlund said: RT @docstero: Sugoi.se – Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 http://bit.ly/cP4qAy […]

Mario på den nionde bilden passade ju utmärkt in.

Johan

Gillar också Mario, den när han kollar på på ”1 UP”, ruggigt nice!

[…] From people who are good with their hands. Zelda latch-hook rug looks shaggy. Link Street Art is arty and crafty. Dragon Quest Slime rubber stamps are […]

[…] Tv-spelsinfluerad gatukonst #4 games offline art […]

Åh va snygga grejer! Önskar någon kunde komma och sätta liknande målningar på väggen i huset där jag bor! 🙂

[…] that I have a space-boner for news that Mass Effect is going to be a movie, or showcased some sexy Mario street art I came […]