Papperstunna spelkaraktärer #1Papperstunna spelkaraktärer #2Papperstunna spelkaraktärer #3Papperstunna spelkaraktärer #4Papperstunna spelkaraktärer #5Papperstunna spelkaraktärer #6Papperstunna spelkaraktärer #7Papperstunna spelkaraktärer #8Papperstunna spelkaraktärer #9Papperstunna spelkaraktärer #10Papperstunna spelkaraktärer #11Papperstunna spelkaraktärer #12Papperstunna spelkaraktärer #13Papperstunna spelkaraktärer #14Papperstunna spelkaraktärer #15Papperstunna spelkaraktärer #16Papperstunna spelkaraktärer #17Papperstunna spelkaraktärer #18

Papperstunna spelkaraktärer

Nu när tv-spelare världen över försöker överkomma alla hinder för att sätta dit origamimördaren i David Cages senaste interaktiva drama – Heavy Rain, så känns det aktuellt att skriva lite om pappersskapelser.

När man har ett papper i handen och tv-spelmotiv i sinnet så är det omöjligt att inte tänka på webbsidan Cubeecraft, som är sprängfylld med intressanta skapelser av papper. Här kan man hitta pappersfigurer av det mesta vare sig man letar efter konsoler, Totoro eller Conan O’Brien, och allt där i mellan.

När jag ser de kubiska karaktärerna har jag svårt att inte tänka på Metin Sevens snygga voxelfigurer, det svenska indiespelet Minecraft eller Angus MacLanes internetfenomen CubeDudes. Nedan finner ni ett kollage med de flesta tv-spelrelaterade pappersfigurerna jag hittade på webbsidan.

Dags att ta fram saxen och besöka Cubeecraft.


Skriv en kommentar

8 kommentarer

Tänker osökt på ”paper boy” när ja tittar på alla figurer 🙂

Riktigt coola figurer. Påminner lite om dom där lego gubbarna som också byggs i kuber.

Snygga! Man blir verkligen riktigt sugen på att sätta sig med saxen nu. 🙂

Riktigt apsnygga! Det är sånt här som får mitt militanta nördhjärta att smälta fullständigt. 🙂

Haha, fan va läckra.

Riktigt läckert!

Snygga figurera.

Jag gjorde en Obama-figur en gång. Snyggt

Riktigt snygga och inspirerande pappersfigurer! 🙂