Galleri nivå #1Galleri nivå #2Galleri nivå #3Galleri nivå #4Galleri nivå #5

Galleri nivå #2

Varje månad hjälper jag speltidningen LEVEL att sammanställa material till deras nya avdelning Galleri LEVEL. Här presenteras konstnärer från alla världens hörn tillsammans med deras personliga tolkningar av välkända spel.

I aprilnumret av LEVEL recenserades det efterlängtade God of War 3 och naturligtvis spred sig den grekiska mytologin även till galleriet. Här bjöds vi på fem vackra illustrationer av den alltid lika förbannande Kratos.

Brittany Smith, USA.

Abraão Lucas C. Affonso, Brasilien.

Kevin Roberts, USA.

Kirk Quilaquil, Storbritannien.

Toni Justamante Jacobs, Spanien.

Skriv en kommentar

2 kommentarer
@johanml

Ser ju gärna den första bilden uppe på väggen i mitt framtida tv-spelsrum!

Snygga bilder men gillade bild nr.2 bäst!