Realistiska pixlar #1Realistiska pixlar #2Realistiska pixlar #3Realistiska pixlar #4Realistiska pixlar #5

Realistiska pixlar

Jag har tidigare skrivit några sammanställningar om vackra spelrelaterade t-shirts som ni säkert redan vet. En återförsäljare som jag oftast återkommer till är utomordentliga TeeFury, vars intressanta koncept baseras på att ett motiv enbart finns tillgängligt för konsumtion inom 24 timmar innan det ersätts och försvinner för evigt.

TeeFury må vara ett intressant koncept, men det är personerna bakom idén som är det mest intressanta och då kanske framförallt deras Art Director Jimi Benedict. Jimi som har ett ofattbart finslipat portfolio med en mängd varierande illustrationer, har lekt med tanken att applicera realistisk textur på gamla hederliga pixlar. Resultatet är lika märkligt som det är fantastiskt.

Nedan finner ni Link, Super Mario och en Space Invader återskapade i dessa realistiska pixlar samt två stiliga tolkningar av välkända spelkaraktärer.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Varför tänker jag på The Swarm från StarCraft då jag ser Space Invaders bilden?

Samus känns fel. Känns som att bakgrunden fick mer fokus än vad hon fick.

Alla bilderna är dock snygga på sitt sätt. Det funkar verkligen 🙂

Håller med Henrik om Samus-bilden. Annars riktigt snygga.

Snygga, men Link var klart snyggast. Skulle passa bra som tavla här hemma 😀