Materialistisk sminkning #1Materialistisk sminkning #2Materialistisk sminkning #3Materialistisk sminkning #4Materialistisk sminkning #5Materialistisk sminkning #6Materialistisk sminkning #7Materialistisk sminkning #8Materialistisk sminkning #9Materialistisk sminkning #10Materialistisk sminkning #11Materialistisk sminkning #12Materialistisk sminkning #13

Materialistisk sminkning

Jag har tidigare skrivit om den franska graffitikonstnären Ozcan och hans fantastiska konsolmodifikationer. Nu är det dags att göra ett återbesök i hans kreativa verkstad.

Denna gång har han bland annat transformerat en grå Dreamcast till ett färgglatt konstverk med Samba de Amigo-motiv, samt målat ett Nintendo Entertainment System i Hyrules klargröna färg. Förutom hans välgjorda sminkningar av konsoler, så har han även använt sin säkra pensel för att ge designfigurerna Munny utseenden av olika spelkaraktärer.

Samtliga av hans kreationer finns att beskåda här.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.