Hundra nummer senare

Hundra nummer senare

Förra året passerade det anrika spelmagasinet Edge den magiska siffran – 200 publicerade nummer. Milstolpen firades storslaget med att låta jubileumsnumret tryckas i 200 olika versioner som vardera pyntades med ett unikt omslag. Ett riktigt trevligt koncept som den yngre landsbrodern Games™ nu anammar när tidningen har kommit upp i ett tresiffrigt nummer.

Jubileumsnumret av Games™ trycks med 100 unika omslag, som vardera representerar en titel ur deras lista över de bästa spelen någonsin. Bland framsidorna hittar vi klassiker som Space Invaders och Another World till moderna stortitlar som Bayonetta och Heavy Rain.

Se samtliga omslag i högre upplösning.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Fantastiskt idé, utmärkt utförande.

Grymt ambitiöst, och ganska smart idé då samlare säkert kommer försöka få tag i samtliga framsidor. Sen finns det säkert de som köper ett av numren och ser en tidning med annan framsida nästa gång denne besöker butiken och köper tidningen igen i hopp om att det är ett nytt nummer.

[…] GamePro dekorerar sitt omslag med typografisk konst och Games™ trycker sitt jubileumsnumret med hundra olika samt stilfulla omslag, blir man medveten om att speltidningar blir allt mer välgjorda och […]