Nintendo-pensel #1Nintendo-pensel #2Nintendo-pensel #3Nintendo-pensel #4Nintendo-pensel #5Nintendo-pensel #6Nintendo-pensel #7Nintendo-pensel #8Nintendo-pensel #9

Nintendo-pensel

Illustratören Ryan Shiu har tidigare blivit omnämnd på bloggen för sin otroligt mäktiga Donkey Kong-tolkning, och nu är det dags igen. Trots sin unga ålder har han mottagit flera utmärkelser som illustratör, vilket är ganska uppenbart när man ser hans inspirerande alster.

Hans varma samt detaljrika tolkningar av klassiska Nintendo-titlar imponerar även den mest hårdhudade spelälskaren. Den bild som sticker ut ur mängden är den oväntat kusliga, men underbara, återgivningen av Bowsers slott.

Här hittar ni Ryan Shius portfolio.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Imponerande bilder! Speciellt unga, nyvakna Link, som till och med ger lite nostalgikänslor.

Underbart vackert!

Wow! Suveränt. Och jag har en särskild soft spot just för nyvakna Link och Navi.