Söta omtolkningar

Söta omtolkningar

Förutom att jobba med gränssnittsdesign och användarvänlighet på det globala mjukvaruföretaget Adobe, ritar designern Ty Lettau söta små omtolkningar av älskade spelkaraktärer.

Med en designmall som antingen kan förknippas med Kirbys söta utseende eller en chibi-karaktär från en humoristisk mangaserie, har Ty Lettau i dagsläget ritat över 1 000 omtolkningar av olika populärkulturella figurer. I spelkategorin finner vi bland annat karaktärer från långlivade spelserier som Mega Man, Soul Calibur och Mortal Kombat.

Här finner ni samtliga omtolkningar.

Skriv en kommentar

5 kommentarer

[…] This post was mentioned on Twitter by Linus Josephson. Linus Josephson said: Sugoi.se – Söta omtolkningar http://bit.ly/g5tv1I […]

Midna ser ju ut som en kille! Har vi missat en otroligt väsentlig del i Z:TP? Att Midna egentligen är en transa som under hela spelet försöka förklara sin sexuella frustration för Link? GOSH!

Nu är vi ju bloggbrorsor också Linus! Yay. Push för mig vettja! ;D

Just det. Glömde säga att Dhalsim var klart sötast.

#thatswhathesaid#

Naaw så phööööta! <3

[…] nästan ett år sedan skrev jag om gränssnittsdesignern Ty Lettau, som hade skapat över 1 000 omtolkningar av olika populärkulturella karaktärer i en gigantisk […]