Att se skräck i det gulliga #1Att se skräck i det gulliga #2Att se skräck i det gulliga #3Att se skräck i det gulliga #4Att se skräck i det gulliga #5Att se skräck i det gulliga #6Att se skräck i det gulliga #7Att se skräck i det gulliga #8Att se skräck i det gulliga #9

Att se skräck i det gulliga

Svampriket har sedan mitten av 80-talet varit en av de allra färgstarkaste och gulligaste platserna som man kan besöka i ett spel. Det är kanske just därför många illustratörer antar sig utmaningen att försöka att omvandla Super Mario-universumet till en mer skräckinjagande plats att besöka.

Illustratören Mike Puncekar har med sitt ”en skiss om dagen”-projekt skapat ett flertal fantastiska illustrationer, där man bland annat finner skrämmande inkarnationer av Super Mario-karaktärer. I hans vridna bildserie hittar man till exempel den annars söta och klassiska goomban, som nu har fått en uppsättning av sylvassa tänder och vidriga spindelliknande ben.

Fler av Mike Puncekars illustrationer finner ni på hans utomordentliga blogg.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

Yowza så snygga bilder det där var!! Så bra skulle man kunna rita.

Avundsjuk.

Riktigt fina bilder. Motiven också.

Wow! Helt galet snygga!!