Söthetseffekten #1Söthetseffekten #2Söthetseffekten #3Söthetseffekten #4Söthetseffekten #5Söthetseffekten #6Söthetseffekten #7Söthetseffekten #8Söthetseffekten #9Söthetseffekten #10Söthetseffekten #11Söthetseffekten #12Söthetseffekten #13Söthetseffekten #14Söthetseffekten #15Söthetseffekten #16Söthetseffekten #17

Söthetseffekten

För nästan två år sedan skrev jag om Andy Helms och hans intressanta projekt att rita en karaktär om dagen. Nu har han gått vidare för att starta nya projekt och på kuppen fastnat rejält i små kluddillustrationer.

Förutom att ha kluddat karaktärer från Street Fighter och Super Mario, så har även Andy Helms skapat en söt liten illustrationsserie med karaktärerna från Mass Effect. Nedan finner ni illustrationsserien som bland annat har en väldigt gullig tolkning av tuffingen Wrex.

För fler fina teckningar rekommenderas ett besök på hans blogg.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.