Ilskan från skyn #1Ilskan från skyn #2Ilskan från skyn #3Ilskan från skyn #4

Ilskan från skyn

Spelföretaget Rovio och dess succéspel Angry Birds fortsätter att vara omåttligt populärt världen över.

Men hur skulle de annars gulliga fåglarna, och inte för att förglömma de retliga grisarna, se ut om de återskapades i en mer realistisk stil? Det är en fråga som den frilansade kreatören Sam Spratt har besvarat.

Efter att ha fått ett uppdrag från Rovio själva, skapade Sam Spratt en porträttserie med några av fåglarna, och grisarna, från spelet utifrån ett mer realistiskt perspektiv. Resultatet blev en otrolig kontrast till originalet som kittlar fantasin.

Porträttserien skall enligt utsago utökas inom kort med fler målningar.

Se fler kreationer av Sam Spratt.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.