Färgglada drömmar #1Färgglada drömmar #2Färgglada drömmar #3Färgglada drömmar #4Färgglada drömmar #5Färgglada drömmar #6Färgglada drömmar #7Färgglada drömmar #8Färgglada drömmar #9Färgglada drömmar #10Färgglada drömmar #11Färgglada drömmar #12Färgglada drömmar #13Färgglada drömmar #14

Färgglada drömmar

Den anrika och älskade spelserien Final Fantasy har nu hela 25 år på nacken. Detta respektabla jubileum har fått många spelare att blicka tillbaka med tindrande ögon och minnas alla oförglömliga stunder de har haft med spelserien.

I den stora hyllningskören finner vi även den begåvade formgivaren Brett Wilson som har skapat en fantastisk affischserie som hyllning.

Alla 14 affischer, ett för varje huvudspel i serien, är eleganta i sin utformning och unik för den historia den representerar.

Se fler av Brett Wilsons konstverk.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.