Mega Man 2.5D

Ett nytt sätt att se på Mega Man

Som många av er kanske vet så släppte Peter Sjöstrand en trailer på sitt spelkoncept Mega man 2.5D för drygt två månader sedan. I videon såg vi spelsekvenser från Mega Man 2 som växlade mellan 2D och 3D, i ungefär samma stil som Super Paper Mario-spelen.

För två dagar sedan så bröt Peter tystnaden med en ny trailer som visar över tre minuter spelsekvenser och ett presenterade ett helt nytt spelläge, co-op.

Väldigt intressant koncept och jag väntar ivrigt på att lägga mina vantar på spelet.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Ser ju riktigt häftigt ut. Hoppas det går hela vägen.

Co-op-delen såg klockren ut. Mannen got skillz. =)

[…] skrivit om det ambitiösa projektet att 3D-rendera hela Link’s Awakening, Peter Sjöstrands perspektivvändande Mega Man-projekt och Second Lifes snyggaste område. Men det finns naturligtvis mer projekt och arbeten att […]