En färgglad tegelsten #1En färgglad tegelsten #2En färgglad tegelsten #3En färgglad tegelsten #4En färgglad tegelsten #5En färgglad tegelsten #6

En färgglad tegelsten

Game Boy är vanligtvis inget jag direkt skulle kalla en skönhet med dess gråa och plastiga yttre. Men när den franska webbsidan On s’appelle visade några av de spelmaskiner som fanns på Video Games Live i Paris, så har jag fått en helt annan uppfattning.

För visst passar Nintendos 20 år gamla tegelsten i lite mer färg och guld?

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Det här borde fler folk göra på sina konsoller! Konsollägare är alldeles för rädda om sina maskiner, så att dom inte ska förlora andrahandsvärde antar jag. Men seriöst, dra fram några spritpennor, släng på några klistermärken! Gör konsollen till din egen!

Sjukt snygga!

Haha, Joel, jag klistrade faktiskt min DS full på märken som ung (hm…) och fan va fult det blev! Att designa saker är inte riktigt min grej, så det håller jag mig borta från. 😛

För det mesta…

[…] när jag skrev om konsolmodifikationer fick vår favorit tegelsten en välbehövlig ansiktslyftning, och innan det bjöds det på kassettkonst. Nu är det dags igen att beundra kreativ hårdvara och […]