Pappersversioner av spelgudar #1Pappersversioner av spelgudar #2Pappersversioner av spelgudar #3Pappersversioner av spelgudar #4Pappersversioner av spelgudar #5Pappersversioner av spelgudar #6Pappersversioner av spelgudar #7Pappersversioner av spelgudar #8Pappersversioner av spelgudar #9Pappersversioner av spelgudar #10Pappersversioner av spelgudar #11Pappersversioner av spelgudar #12Pappersversioner av spelgudar #13Pappersversioner av spelgudar #14

Pappersversioner av spelgudar

Om ni läste mina två inlägg om t-shirts med spelmotiv för ett tag sedan så såg ni garanterat ett flertal motiv från illustratören Glen Brogan. Han var b.la den kreativa hjärnan bakom de ursnygga motiven Merchandise Fighter II, Busted och Mighty Kong från Splitreason.

Efter ha dreglat över de läckra motiven så kändes det inte mer än rätt att belysa resten av Glens portfolio som innehåller mängder med snygga illustrationer.

Det som sticker ut mest bland hans kreationer är utan tvekan hans design av pappersfigurer som föreställer Steve Wiebe och Billy Mitchell från The King of Kong.

Besök Glen Brogans blogg och portfolio.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

De är helt klart annorlunda och humoristiska. En del är dessutom ruskigt snygga, tack för tipset!

Underbara!

Helt fantastiska, gillar verkligen hans kreationer!

Älskade bilden med Street Fighter figurerna. Och skön stil för övrigt. Tack för rekommendationen.