Sugoi expanderar

Sugoi expanderar

När många av Sveriges bästa spelbloggar har expanderat till Facebook så känns det helt rätt att Sugoi följer i deras fotspår. Så om ni är en flitig användare av Facebook och har en förkärlek till visuellt godis så kan ni bli ett fan av bloggen redan idag.

Sugoi på Facebook.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

Trevligt! Nu är jag iofs en sån person som vågar vägra facebook, men detta kanske inte är så dumt? Någon får iofs gärna förklara fördelarna med att ha en grupp som du här har skapat eller vad det nu kallas på facebook? Känns som att det räcker med twitter och en vanlig blog? vad är det jag missar? 🙂

Linus

Den största fördelen är väl egentligen för mig själv. Man når ut till mer människor och kan koppla ihop sidor med varandra. Annars antar jag att det är en bekvämlighet, ett alternativt RSS-flöde för folk som inte orkar att prenumerera eller bara läser oregelbundet.

Sen är det ju faktiskt kul att se vilka personer som läser bloggen. Då har man chansen att bli lite mer personlig och lära känna personer med liknande intressen.

Facebook skaffade jag av en anledning: Att nå ut till fler människor 🙂

Det är enkelt och fungerar riktigt bra.

Annars så är även jag ”vägra facebook” typ 🙂 Men det blir mer reklam och det skapar trafik så. Man vill ju nå ut till så många man kan.

Instämmer med föregående talare. Jag avskyr bra mycket mer med Facebook än vad jag gillar med det. Men så har även jag insett de senaste månaderna att Retroguiden behöver finnas där, så jag gör dig snart sällskap, Linus! :p