Kjempebra pixelgrafik #1Kjempebra pixelgrafik #2Kjempebra pixelgrafik #3Kjempebra pixelgrafik #4Kjempebra pixelgrafik #5Kjempebra pixelgrafik #6

Kjempebra pixelgrafik

Det kommande plattformsspelet från D-pad StudioOwlboy, ser otroligt läckert och lovande ut. Skärmdumparna från spelet avslöjar pixelperfektion ackompanjerad med en varm och atmosfärisk färgpalett som för tankarna till Super Nintendos guldålder.

När jag ser något jag gillar så har jag en vana att börja gräva ner mig bland detaljer och information berörande ämnet. Det var också så jag upptäckte en av spelskaparna bakom Owlboy, nämligen – den norska multitalangen – Simon S. Andersen och hans fantastiska alster.

Som illustratör och pixelmagiker så har han producerat en hel del kreativa skapelser med sin ritplatta. Förutom makalös pixelgrafik och fina illustrationer så har han även fyllt sin portfolio med en hel del andra spelskapelser. Här hittar vi t.ex. retro boxningsspelet Victory Bout som – intressant nog – påminner Retro Game Challenge pga metainslagen.

Men det är ändå ett av hans alster som sticker ut ur mängden, vad sägs om lite Katamari Damacy kontra Shadow of the Colossus?

Skriv en kommentar

5 kommentarer

Väldigt snygga.
Den med shadow of Colossus var riktigt grym tycker jag.

Måste hålla med Peter här ovan fullt ut.

Owl Boy har sett fantastiskt ut sen första trailern, och flera av dom andra verken känns igen (håller också med Peter till fullo). Att det var samma person visste jag inte! Nu ser jag ännu mer fram emot Owl Boy.

Massor av vackert ögongodis, som vanligt! Det tackar vi för 🙂

Mycket, mycket snyggt! Jag avundas folk med sådana färdigheter.