Påskpyssel

Påskpyssel

Nu när påsken är här så har jag passat på att pyssla lite i sann påskanda. Nu kanske ni tänker på att måla ägg eller andra traditionsenliga dekorationer. Men istället har jag gjort en djupdykning ner i kod och pysslat med schizofren pixelförflyttning.

Resultatet är att det har tillkommit lite nyheter här på bloggen. Jag har bl.a skruvat ihop en ny arkivsida – där alla artiklar presenteras med en bild för att göra det lite mer visuellt tilltalande.

Bloggen har också fått en ny kategori med namnet Dagens bild. Kategorin är tänkt att fungera som komplement till de vanliga artiklarna. Detta är för att ha ett mer frekvent uppdateringsflöde och en bättre täckning av intressanta hantverk som jag snubblar över titt som tätt. Första bilden publiceras imorgon.

Jag hoppas ni gillar de små förändringarna och att ni har en riktigt trevlig påsk.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Läskigt snyggt!

Ser mycket trevligt ut.

Grymt!

Ser fram emot att få se massa snygga ”dagens bild” -bilder också! 🙂