Galleri nivå #1Galleri nivå #2Galleri nivå #3Galleri nivå #4Galleri nivå #5Galleri nivå #6Galleri nivå #7

Galleri nivå #3

Varje månad hjälper jag speltidningen LEVEL att sammanställa material till deras nya avdelning Galleri LEVEL. Här presenteras konstnärer från alla världens hörn tillsammans med deras personliga tolkningar av välkända spel.

Det tredje galleriet – som publicerades i juninumret – tillägnades den högaktuella och omåttligt populära slagsmålsserien Street Fighter. Nedan finner ni samtliga kreationer som publicerades i galleriet samt ytterligare en målning som inte publicerades på grund av utrymmesbrist.

Mike Henry, USA.

Fung Kin Chew, Malaysia.

Oscar Celestini, Italien.

Toni Rodriguez, Spanien.

Mark Anthony Oliveros Taduran, Filippinerna.

Mark Anthony Oliveros Taduran, Filippinerna. Opublicerad bild.

Andre Mina, USA.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.