Vinn ett exemplar av Comic Jumper

Nu har ni chansen att vinna ett exemplar av den spännande Xbox 360-titeln Comic Jumper från spelutvecklaren Twisted Pixel Games. För att vinna en kod till det kompletta spelet, krävs det att man svarar på följande fråga:

Vilken serietidning skulle du vilja se som spel?

Skriv en kort kommentar med motivering. Vinnaren utses på fredag.

Uppdatering.
Vinnaren av Comic Jumper blev Mattias som ville se ett spel av serietidningen Marvel Zombies.

Skriv en kommentar

8 kommentarer
Johan

Verkar ju grymt skoj! Finns det bara till Xbox?

Jag tror att det hade varit rätt roligt att se en tolkning av Deadpool i spelens värld. Seriens humor hade nog funkat rätt bra i koppling med grym action 🙂

Fantomen såklart (de enstaka spel som han tydligen figurerat i redan räknar jag inte, frågan är ju om någon ens känner till dessa)!

Hur coolt hade det inte kunnat bli om man satte t.ex. Rocksteady Studios – som gjorde Batman i spelform rättvisa – på att göra ett Fantomen-spel? Skulle definitivt vilja se hur de målade upp Bengali, se bergsvargen Devil och hingsten Hero i spelform m.m., så Fantomen ligger helt klart min röst på, mycket för nostalgin och för att en veteran som Fantomen givetvis förtjänar ett spel som gör honom rättvisa. ^_^

Linus

@Johan: Det är exklusivt till Xbox 360.

Verkar grymt! 😀

Själv hade jag önskat att dom gjort ett plattforms-spel utav Captain Klutz(aka Knäpplappen, skapad av Don Martin). Lätt den bästa serie-tecknaren ever 🙂

Jag hade velat spela ett spel baserat på Hellblazer. =) För att det paranormala är så spännande och skrämmande på en och samma gång. + att man skulle få vara shitdrunk, spy på folks skor, röka som en skorsten och alltid ligga med brudarna när man fick chansen.(Constatine i ett nötskal ^^;)

Det finns så mycket serier som skulle kunna bli awesome spel. Läderlappen t.ex. ren action med humoristisk underton. Y: the last man, potentiellt sett det ultimata pornografiska spelet (om man tar sig lite friheter med berättelsen dvs).

Men även om de båda plus en mängd till lockar finns det en serie jag mycket hellre skulle i spelformat först.

MARVEL ZOMBIES!

Föreställ er hur ni tar rollen som valfri Marvel superhjälte och sedan får ni möjligheten att jaga ALLA andra superhjältar och göra de till en del av din zombiearmé samtidigt som alla superhjältar, militärer och superskurkar försöker göra allt i sin makt för att döda er. Dock förgäves då som vi alla vet vinner zombies alltid i slutändan. Det är bara en fråga om tid.

Och tid är något zombier har väldigt gott om >:3