Elektroniska skönhetsoperationer

Elektroniska skönhetsoperationer

Senast när jag skrev om konsolmodifikationer fick vår favorit tegelsten en välbehövlig ansiktslyftning, och innan det bjöds det på kassettkonst. Nu är det dags igen att beundra kreativ hårdvara och det har kommit till den franska graffitikreatören Ozcans tur att stå i rampljuset.

Förutom att skapa snygga tavlor med hjälp av stenciler, verkar han ha en förkärlek till att förvandla retrokonsoler till färglada konstverk. Hittills har han publicerat fotografier på ett SNES som pryds av en argsint Blanka, ett NES med ett makabert motiv föreställande Mario-gänget och – min personliga favorit – ett Sega Mega Drive II med ett riktigt snyggt porträtt på Dr. Ivo Robotnik.

Nu väntar vi bara på en Philips CD-i med Zelda-motiv, eller hur?

Se samtliga av Ozcans fantasifulla spelkreationer här.

Skriv en kommentar

1 kommentar

[…] har tidigare skrivit om den franska graffitikonstnären Ozcan och hans fantastiska konsolmodifikationer. Nu är det dags […]