Levande bilder #1Levande bilder #2Levande bilder #3Levande bilder #4Levande bilder #5Levande bilder #6Levande bilder #7

Levande bilder

Bildformatet GIF, Graphics Interchange Format, känns i väldigt många fall som ett otroligt daterat format. Men om man bortser från alla roterande välkomstskyltar och brinnande facklor från 90-talet, så är det faktiskt möjligt att skapa stilfulla animerade kreationer.

Illustratören Zac Gorman använder de begränsade animeringsmöjligheterna i bildformatet för att skapa en extra dimension till hans seriestrippar baserade på Nintendo-karaktärer. Merparten av illustrationen är statisk, medan någon eller några få detaljer animeras, som till exempel nedräkningen i serietrippen om Punch-Out!!.

Fler bildsköna animationer finner ni på hans blogg idrawnintendo.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Inga kommentarer.