Noll liv #1Noll liv #2Noll liv #3Noll liv #4Noll liv #5Noll liv #6Noll liv #7Noll liv #8Noll liv #9Noll liv #10Noll liv #11

Noll liv

Med sina enkla och roliga små illustrationer har Das Chupa, även känd som Zero-Lives, blivit uppmärksammad av de flesta spelrelaterade webbplatser runt om på nätet.

Bland hans alster får vi bland annat svar på hur mycket en iPhone skulle hjälpa Link på hans äventyrande, samt bjuds på en riktigt fin omtolkning av Mega Man. Nedan finner ni i vanlig ordning några av godbitarna.

Här hittar ni Das Chupas välfyllda flickr-flöde.

Skriv en kommentar

1 kommentar

[…] This post was mentioned on Twitter by Linus Josephson, Sebastian Nordlund. Sebastian Nordlund said: Råkade komma förbi hans bilder på Google för någon vecka sedan, helt suveränt! RT @docstero: Sugoi.se – Noll liv http://bit.ly/fKpk0R […]