Jag vet hur det känns #1Jag vet hur det känns #2Jag vet hur det känns #3Jag vet hur det känns #4Jag vet hur det känns #5Jag vet hur det känns #6Jag vet hur det känns #7Jag vet hur det känns #8Jag vet hur det känns #9

Jag vet hur det känns

Det är svårt att inte fatta tycke för Paperbeatsscissors små humoristiska teckningar som mer än ofta har en spelanknytning. Bland de fyndiga kreationerna finner vi den charmiga illustrationsserien ”I know that feel, bro”, som porträtterar möten mellan två olika karaktärer med en liknande depression.

Några möten vi får bevittna i illustrationsserien är bland annat Link och Peter Pan som båda får dras med arroganta älvor, eller varför inte en Stormtrooper och en Koopa Troopa som båda känner sig deprimerade över att behandlas som slentrianmässig kanonmat.

Fler av Paperbeatsscissors illustrationer finner ni här.

Skriv en kommentar

1 kommentar

[…] skrev om Paperbeatsscissors skapelser för lite mer än två månader sedan, och då handlade det om spelkaraktärer som kunde relatera […]