Årlig kassettkonst #1Årlig kassettkonst #2Årlig kassettkonst #3Årlig kassettkonst #4Årlig kassettkonst #5Årlig kassettkonst #6Årlig kassettkonst #7Årlig kassettkonst #8Årlig kassettkonst #9Årlig kassettkonst #10Årlig kassettkonst #11Årlig kassettkonst #12Årlig kassettkonst #13Årlig kassettkonst #14Årlig kassettkonst #15Årlig kassettkonst #16Årlig kassettkonst #17Årlig kassettkonst #18Årlig kassettkonst #19Årlig kassettkonst #20Årlig kassettkonst #21Årlig kassettkonst #22Årlig kassettkonst #23Årlig kassettkonst #24Årlig kassettkonst #25

Årlig kassettkonst

Nu är det äntligen dags för den årliga konstutställningen My Famicase Exhibition. Utställningen – som anordnas av den japanska spelbutiken Meteor – har en intressant premiss som går ut på att visa upp påhittade Famicom-spel där det konceptuella och visuella arbetet enbart begränsas av fantasin.

Resultatet är några otroligt läckra retro-kassetter med intressanta idéer. Vi har t.ex. spelet ∞bit Computer som innehåller den första banan från varenda Famicom-spel som existerar. Vi finner även den intressanta rymdskjutaren Star Cats IV med tillhörande katt-astronauter och simulatorn Family Genom som ger oss den efterlängtade möjligheten att leka pixelgud.

Se alla inspirerande bidrag till årets My Famicase Exhibition.

Skriv en kommentar

4 kommentarer

[…] This post was mentioned on Twitter by GameShop.SE and Linus Josephson, Rickard Johannesson. Rickard Johannesson said: RT @docstero Sugoi.se – Årlig kassettkonst http://bit.ly/9bZjJH […]

Alltid lika vackert. 🙂

[…] Empire: Star Cats II – uppföljaren, eller rättare sagt föregångaren, till förra årets Star Cats IV. Spelkonceptet presenteras av upphovsmakaren Sebastià López på följande vis: The Dutch Cheese […]