Vinn två biljetter till Dataspelsgalan

Tävlingarna ersätter varandra här på bloggen för tillfället. För nu har ni chansen att vinna två biljetter till Dataspelsgalan som äger rum den 18 mars här i Stockholm. Allt som krävs för att delta i tävlingen – förutom att vara minst 21 år – är att svara på följande fråga:

Vilket spel tycker du var bäst förra året?

Lämna en kommentar med ditt svar senast den 14 mars så kan en biljett bli din.

Uppdatering.
Grattis till Henrik och Peter som vann biljetterna till Dataspelsgalan. Tävlingen avgjordes genom lottning.

Skriv en kommentar

23 kommentarer

Förra årets spel? Enkelt: Uncharted 2! Eller: Demons Souls – men det är inte släppt i Sverige än, eller hur?

Linus

Det kvittar, Demon’s Souls är helt okej att välja. Men är det verkligen bättre än Uncharted 2? 🙂

Eh, Dragon Age såklart! Det var ju där jag träffade min nya kärlek: Alistair! http://twitpic.com/16z69z

David

För mig var Machinarium årets höjdpunkt. Retrokänsla, humor, pussel och så skön design… bara älskar tankebubblorna med flashbacks!

[…] Sugoi.se Har just nu en tävling där du kan också vinna biljetter till dataspelsgalan i Stockholm genom att tala om vilket som du tycker var förra årets bästa spel och varför. Gå direkt till tävlingen genom att klicka här. […]

Magnus

Linus: Är det Uncharted 2 bättre än Demon’s Souls har jag verkligen någonting att se fram emot. 🙂

[…] rum den 18 mars i Stockholm. Den första hittar ni på facebook här och den andra borta hos Sugoi här. Ta […]

Robin

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time såklart! Roligare vapen och bättre humor får man leta efter 🙂

[…] Josephson som gjort designen till galans blogg tävlar ut två biljetter på hans blogg Sugoi! 07 Mar 2010 0 kommentarer Inga kommentarer än Lämna kommentar […]

Daniel

Uncharted 2 var definitivt fjolårets fröjd 🙂

DA:O är fint, men eftersom jag inte har hunnit särskilt långt och därför inte kan fälla ett rättvist omdöme får jag nöja mig med Brütal Legend. Så mycket goodness.

Vill inte vara med i tävlingen då jag inte kan ta mig till Stockholm den veckan, men vill ändå säga att förra årets bästa spel var Batman: Arkham Asylum i mitt tycke (väldigt tätt följt av Persona 4). Jag har till och med listat förra årets fem bästa spel här: http://www.speltokig.eu/goty-2009/

Har jag vunnit än 🙂

Linus

Ola: Du får snällt ta och vänta tills den 15 mars 🙂

Som den fan av bärbart som jag är säger jag självklart att förra årets bästa spel är Mario & Luigi Bowser’s inside story! Det är grymt! Om jag vinner lovar jag att du kan få låna det *blink blink* =D

Brütal Legend, för att ha kombinerat spelglädje med awesome stil (design, ljud, musik etc). Definitivt! Sen fanns det väl skönhetsfläckar.

Viveca Hansen

Fallout 3 på PS3.

Förra årets bästa spel?

Utan tvekan Agarest: Generations of War. Vill man se en film skaffar man Uncharted, vill man agera springpojke spelar man Dragon Origins.

Vill man få en ordentlig utmaning, ögongodis och framför allt, ta ett steg bort från allt vad mainstream heter är det Agarest: Generations of War man ska spela.

Förra året blev på TOK för spelfattigt för min del. Men utav de spel jag faktiskt köpte och spelade så hamnar Modern Warfare 2 på första plats. Mina speltimmar i multiplayerläget talar för sig själv och måste helt enkelt indikera på att det var mitt favoritspel under året 🙂

Jag säger säger puh till att Krilledood inte vill tävla, även om det väl inte finns någon sådan begränsning men ändå 🙂 , och säger Batman: Arkham Asylum också fast med tävlingsvilja och en motivation.
Rent mekaniskt så är det rytmbaserade fightingsystemet en fantastisk lösning som känns helt rätt för en planerande karaktär som Batman. Känslomässigt så träffar de helt rätt också och flörtar ordentligt med de som läst lite Batman tidigare. Bara en sådan sak som att Batmans standardhastighet är att gå istället för att springa visade direkt att Rocksteady vet vem Batman är.

Jag bockar och tackar. Detta ska bli spännande.

[…] fick även en chans att prata med den andra vinnaren av Linus på Sugoi.se’s tävling Peter som driver Games & Godis och det var en mycket trevlig pratstund. I […]

[…] Sugoi pågår f ö en tävling där man kan vinna 2 biljetter till Dataspelsgalan, där man förutom möjligheten att träffa mig […]