Virtuella misstag #1Virtuella misstag #2Virtuella misstag #3Virtuella misstag #4Virtuella misstag #5Virtuella misstag #6Virtuella misstag #7

Virtuella misstag

Buggar är verkligen något som kan förstöra en spelupplevelse, men det kan även vara något som är otroligt vackert. Konstnären och den virtuella fotografen Robert Overweg visar oss den oanade sidan av dessa virtuella misstag.

The end of the virtual world, hans kanske mest stilfulla och intressanta fotoserie, guidar oss till spelvärldarnas absoluta ytterkant – platser med en oanad skönhet. Robert Overweg presenterar sin unika fotoserie på följande vis:

This series of photographs originates from four popular first person shooter games (Left 4 dead 2, Half-life 2, counter-strike and modern warfare 2) Unlike you might think the virtual world is not round like the physical world but flat with hard-cut edges. These photographs show us how the virtual world ends. What I find interesting about these photographs is that they behold a certain dramatic almost classical feel to them playing with our real life experiences but cut off.

Fler intressanta spelbuggar finns att bevittna på hans webbsida.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

Jag blir lika glad varje gång när jag får se vilka kreationer du presenterar. 🙂 Awsm är ordet.

Linus

Vad roligt att höra!