Stenhårda porträtt #1Stenhårda porträtt #2Stenhårda porträtt #3Stenhårda porträtt #4Stenhårda porträtt #5Stenhårda porträtt #6Stenhårda porträtt #7Stenhårda porträtt #8Stenhårda porträtt #9Stenhårda porträtt #10

Stenhårda porträtt

Sedan barnsben har vi sett stenhårda spelkaraktärer leverera coola one-liners, rädda världen från ondskans krafter och kyligt titta bort när fiendebasen exploderar. Råbarkade karaktärer som Ryu Hayabusa och Rad Spencer var de absoluta idolerna.

Det är just dessa karaktärer som Adam Sidwell hyllar i sitt illustrationsprojekt 52 Bad Dudes, där han varje fredag publicerar en ny tolkning av en karaktär. Bland de porträtt som hittills har publicerats finner vi bl.a Muay Thai-mästaren Sagat, agenten Sam Fisher samt min favorit robotmästare från Mega Man – Air Man.

Vågar man gissa på en tolkning av Duke Nukem innan projektet slutförs?

Se samtliga publicerade porträtt.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Grymma. Gillade den första mest, med den mobila Geth-platformen. Men så är jag en Mass Effect junkie också…

Duktig snubbe det där. Flera av dem skulle passa på väggen här hemma. 🙂

[…] Adam Sidwell fortsätter att skapa fantastiska tolkningar till den pågående bildserien 52 Bad Dudes. Denna gång får Samus och Ridley […]